ART Den Bosch


ART Den Bosch begon op de hoek in de Vughterstraat. Een heel gezellig, maar ook een heel klein pandje. De kleding die werd verkocht, was allemaal van het Nijmeegse merk ART. Daarnaast werd ook enige tijd de mannenlijn van dit merk verkocht. Wegens succes groeide de winkel daar uit zijn jasje en verhuisde het naar een ruimer pand, enkele straten verderop in de Kolperstraat.In 2005 heb ik samen met mijn partner de winkel in de Kolperstraat overgenomen. Wat een mooie kans, en op zo’n mooie plek in de stad!

Wie zijn wij?


“Toen wij de winkel overnamen in 2005 was ik al jaren werkzaam geweest bij ART in Nijmegen. Eerst in de winkel (als verkoopster en als bedrijfsleidster), later op het hoofdkantoor. Wat tof om als geboren Bossche weer terug te kunnen naar mijn roots! En om heerlijk de hele dag bezig te zijn met mooie kleding natuurlijk.

Na een paar jaar begon het te kriebelen; ik zag steeds mooie spullen voorbij komen die een goede aanvulling zouden zijn op de collectie van ART. En hoe leuk zou het zijn om ook kadootjes en accessoires in te kopen? Uiteindelijk zijn we voorzichtig begonnen met andere merken erbij en hebben dat steeds verder uitgebreid tot de grote collectie merken kleding en leuke hebbedingetjes die we nu hebben. De leidraad blijft altijd: veel kleur, geen mode die volgend jaar “uit” is, mooie stoffen en rekening houden met vrouwelijke vormen. “

Tegenwoordig is de collectie meer gericht op duurzame modemerken. Zo blijft ART Den Bosch zich steeds verder ontwikkelen en zul je dus ook steeds verrast worden door mooie, originele kleding en ander moois!

Vanaf april 2020 bieden we een deel van de collectie ook aan in onze webshop: www.artdenbosch-shop.nl

Contact


We zijn op heel veel manieren te bereiken. Neem contact met ons op door te bellen, mailen, een Facebookbericht te sturen of natuurlijk gewoon lekker langskomen!


Als je met de auto naar de winkel komt, kun je het beste parkeren bij parkeergarage De Wolvenhoek (dichtbij maar wel duur natuurlijk). Ga je een hele dag de stad in, parkeer dan vooral op 1 van de Transferia. Werkt fantastisch, kost vier euro voor een hele dag en daar zit de pendelbus bij inbegrepen voor 4 personen!

Vanaf het station is het een kleine tien minuten lopen, dus ook met de trein is het prima te doen.

Bellen: 073-613 22 88 (tijdens winkelopeningstijden)
Facebookbericht sturen: ga naar www.facebook.com/artdenbosch

Tot binnenkort!