ART Den Bosch

In eerste instantie zat ART in de Vughterstraat, maar al vrij snel bleek dat het beter was om een groter pand te gaan zoeken. Gelukkig kwam het pand in de Kolperstraat vrij. Groot genoeg en in een van de gezelligste stukjes van Den Bosch! In 2005 nemen Karin en Roel de bestaande winkel in de Kolperstraat over.

Wie zijn wij?

“Toen wij de winkel overnamen in 2005 was ik al jaren werkzaam geweest bij ART in Nijmegen. Eerst in de winkel (als verkoopster en als bedrijfsleidster), later op het hoofdkantoor. Wat tof om als geboren Bossche weer terug te kunnen naar mijn roots! En om heerlijk de hele dag bezig te zijn met mooie kleding natuurlijk.

Na een paar jaar begon het te kriebelen; ik zag steeds mooie spullen voorbij komen die een goede aanvulling zouden zijn op de collectie van ART. En hoe leuk zou het zijn om ook kadootjes en accessoires in te kopen? Uiteindelijk zijn we voorzichtig begonnen met andere merken erbij en hebben dat steeds verder uitgebreid tot de grote collectie merken kleding en leuke hebbedingetjes die we nu hebben. De leidraad blijft altijd: veel kleur, geen mode die volgend jaar “uit” is, mooie stoffen en rekening houden met vrouwelijke vormen. “

Tegenwoordig is de collectie meer gericht op duurzame modemerken. Zo blijft ART Den Bosch zich steeds verder ontwikkelen en zul je dus ook steeds verrast worden door mooie, originele kleding en ander moois!